Kárász Róbert Fekete Pákó Gönczi Gábor Tatár Csilla elmaradás nászéjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmaradt Gönczi Gáborék nászéjszakája, akik Kárász Robinak köszönhetően még Fekete Pákót is megkapták nászajándékba.

Tatár Csilla és Gönczi Gábor esküvője sok szempontból a pár számára is meglepetés volt. Kaptak ajándékba gospelkórust, jazzénekesnőt, de talán az egyik legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor egyik ismert barátjuk felfedte meglepetésvendégét: Fekete Pákót - tudta meg a Life.hu.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Hajnali három környékén beesett Matyi és Hegedűs, valami országjáró turné két állomása közti pihenőre. Negyven percig játszották a Necsi-necsi és az Adjál kölcsön ötven pengőt holnapig kezdetű egyvelegüket, majd megjelent Fekete Pákó is, a mokkás Kárász Robi személyes meglepetéseként. Ez utóbbit nehezen bocsátjuk meg neki" - emlékszik vissza a Bazi Nagy Esküvőskönyvben saját lagzija pillanataira a Fókusz műsorvezetője, aki azt is elárulta, hogy a hosszúra nyúlt mulatságnak köszönhetően bizony a nászéjszaka is elmaradt, úgyhogy ahogy volt, mosdatlanul feküdt be édesen alvó felesége mellé.
"A nászéjszakának már úgyis mindegy - gondoltam -, és átugorva az ÁNTSZ tisztálkodási protokollját, ha szeret, így is szeressen felkiáltással lerúgva befűzött cipőmet, ahogy voltam, ruhástul befeküdtem mellé az ágyba" - árulja el a meglepő részleteket Gönczi Gábor a könyvben, amelyben emellett számos jótanácsot, tippet és trükköt is elárul szerzőtársával, Csikós Balázzsal mindazok számára, akik esküvőre készülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.