Mező Misi Pál Dénes vesztes Agárdi Szilvi sírás párbaj The Voice énekverseny szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Voice péntek esti párbajának legfeszültebb és legnehezebb pillanata volt, amikor az alig látó Agárdi Szilvi és Pál Dénes léptek színpadra. A megindító produkció után az egész stúdió zokogott, a Mesterek pedig képtelenek voltak dönteni - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!


Megríkatta a Voice stúdióját az alig látó Agárdi Szilvia és Pál Dénes produkciója, akik nem csupán összhangban voltak, de érezhetően izzott köztük a levegő. A párbaj során mindkét versenyző tökéletes teljesítményt nyújtott, olyannyira, hogy a Mesterek képtelenek voltak döntést hozni. Ahogy a Life.hu megírta, a két tehetség Mestere, Mező Misi időt kért és kivonult a stúdióból, mielőtt meghozta volna döntését, míg a három másik Mester nem is tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy kit küldene haza.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A feszült pillanatokban az egész stúdió a könnyeivel küszködött, beleértve a műsorvezetőt, Szabó Kimmel Tamást is. A párbajból vesztesen távozó, alig látó lány azonban keményen tartotta magát. "Már színpadra lépés előtt fejben eldöntöttem, hogy akármi is történjen, megőrzöm a higgadtságomat és ehhez is tartottam magam. Természetesen szomorú voltam abban a pillanatban, amikor kiderült, hogy kiestem, néhány órával később azonban megértettem Mező Misi szavait, aki azt mondta, hogy azzal tesz nekem jót, ha most nem engem juttat tovább, mert talán a rám váró felhajtásra lelkileg még nem állok készen" - árulta el a Life.hu-nak a tehetséges lány, akinek a Dénessel való közös munka többet hozott, mint amire számított. A két fiatal ugyanis érzelmileg is közel került egymáshoz, szerelem szövődött köztük. Ám a távolság egyelőre köztük áll. "Nagyon sajnálom, hogy a párbaj után véget értek a közös próbáink Szilvivel, mert így nem lehetünk együtt annyit, mint azelőtt. Mivel ő az ország másik végén él, ezért Skype-on keresztül tartjuk a kapcsolatot. Ám ennek ellenére igyekszünk jelen lenni egymás életében."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.