Rózsa György a nyilvánosság segítségével igyekszik segíteni annak a magyar asszonynak, akit gyermekével a férje Bora Borán tart fogságban. A népszerű műsorvezető személyesen is érintett az ügyben. A család retteg, hogy ha nem sikerül megnyugtató módon rendezni a helyzetet, a bajba jutott nő megbolondul - tudta meg a Life.hu a Frizbi vasárnapi adásának felvételén.

Rózsa György a nyilvánosság segítségével igyekszik segíteni annak a magyar asszonynak, Nyíri Patríciának, akit gyermekével együtt fogva tart a férje Bora Borán. A műsorvezető lánya, Csilla miatt került kapcsolatba az üggyel, akinek a legjobb barátnője az elrabolt asszony testvére - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén. "Patri bankár körökben, New Yorkban ismerte meg későbbi férjét, aki - bár koreai származású - francia állampolgárként mutatkozott be. Nyolc hónappal később házasodtak össze és Tokióban telepedtek le. A frigy után három hónappal Patrícia teherbe esett. Várandóssága 6-7. hónapjában kezdte el a férje bántalmazni, amiről azonban eleinte nem mert szólni a családjának" - kezdte a megdöbbentő történetet Rózsa György hozzátéve, hogy a kicsi megszületése után egyre durvább módon bántalmazta a férfi a feleségét. "Volt olyan, hogy bezárkózott a babával a szobába és megfenyegette Patríciát, hogy ha nem viselkedik az elvárásainak megfelelően, kiugrik a kicsivel együtt a 16. emeletről" - idézi fel a rettenetes részleteket.

Fotó: TV2

A helyzet romlott, de ennek ellenére az asszony 2011 telén Bora Borára utazott férjével abban a reményben, hogy meg tudják menteni a házasságukat. Mint kiderült, csapdába sétált, a férfi ugyanis rengeteg pénzének és kiterjedt kapcsolatainak köszönhetően előkészítette, hogy az ottani hatóságok segítségével végleg megszerezze a gyermekfelügyelet jogát. A nő családja most a francia és a magyar hatóságokhoz fordult segítségért. A fejleményekről beszámolnak a Frizbi vasárnap esti adásában.

Miért pingálnak a sztárok? Furcsa válaszokat kaptunkhttp://www.life.hu/legykepben/20121129-fajdkakast-festettek-a-szineszek-schell-judit-kamaras-ivan-abel-anitaszabo.html Spermáját adta, most felügyeleti jogot követel a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121129-jason-patric-amerikai-szinesz-a-spermajat-adta-most-felugyeleti-jogot.html Rettenetes balesetet szenvedett Whitney Houston lányahttp://www.life.hu/legykepben/20121129-whitney-houston-amerikai-enekesno-lanya-rettenetes-balesetet-szenvedett.html Gyászol az RTL Klub egykori sztárja!http://www.life.hu/legykepben/20121129-gyaszol-benko-daniel-lantmuvesz-akinek-egykori-menyasszonyat-brutalis-kegyetlenseggel-gyilkoltak.html Féltékeny egymásra a Voice ikerpárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121127-szecsi-saci-a-voice-versenyzoje-es-szecsi-bobe-a-voice.html