Tragikusan fiatalon elhunyt a népszerű sportoló

halál lövöldözés tragikus sportoló Nedu Onyeuku
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikusan fiatalon elhunyt Nedu Onyeuku, sportoló. A 29 éves kosarast betörési kísérlete közben lőtték le Dallas kertvárosában.  

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Tragikusan fiatalon elhunyt Nedu Onyeuku, amerikai sportoló. A 29 éves, egykori kosárlabda csillagot november 21-én halálos lövés érte, amikor vélhetően megpróbált betörni egy házba Dallas külvárosában. A nigériai származású Nedu gyermekkorában költözött családjával Omahába, és 2002-ig, a diplomázásig a Creigton Prep csapatának sztárja volt. A sportoló nemrég szerződött le egy iraki csapathoz, és épp a lövöldözés előtt egyeztette a jövőbeni karrierje részleteit az ügynökével. Nedunak néhány nappal ezután kellett volna elhagynia Texast. Erre azonban már sosem került sor, mert Hálaadás napjának hajnalán egy idegennel együtt betört egy házba, amelynek tulajdonosa több lövéssel végzett vele. Társának sikerült elmenekülnie a helyszínről. A család és a barátok értetlenül állnak a sokkoló események előtt, és azt sejtik, hogy több húzódik a lövöldözés mögött, mint szimpla betörés.

www.facebook.com
www.facebook.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.