Demcsák Zsuzsa TV2 műsorvezető börtön lopás sztár zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár börtönbe is kerülhet Demcsák Zsuzsa férje, akit zaklatás és lopás bűntettének alapos gyanúja miatt előállított és kihallgatott a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Akár börtönbe is kerülhet Demcsák Zsuzsa férje, akit a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zaklatás és lopás alapos gyanúja miatt előállított és kihallgatott. K. József a rendőrségen részleges beismerő vallomást tett. A TV2 műsorvezetője két hónapja árulta el nyilvánosság előtt, hogy elválik férjétől, majd felröppentek a pletykák, hogy a férfi bántalmazta és zaklatta őt, és most ezt a feltételezést erősíti meg az illetékes rendőrség nyilatkozata is. "A BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán egy fő került kihallgatásra, aki megalapozottan gyanúsítható zaklatás és lopás bűntettének elkövetésével. A férfi előállítását követően részleges beismerő vallomást tett" - mondta az üggyel kapcsolatosan a Borsnak a BRFK képviselője.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

"A lopás bűncselekményénél kérdéses, hogy külön vagyon vagy közös vagyon terhére történt-e. Ha külön vagyonról van szó, akkor az elkövetetési érték az irányadó a büntetésnél. A testi sértésnél, ha a sérülés jellegéből és az esetleges eszközétől adódóan 8 napon belül gyógyuló testi sértésről is van szó, akkor is lehet súlyos testi sértés kísérletéről beszélni. Ebben az esetben három évig terjedő szabadságvesztéssel is lehet számolni" - tudtuk meg dr. Kamarás Péter jogásztól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.