Hatalmas implantátumokat kapott a magyar pornószínésznő

betegség színésznő pornó implantátum anorexia Monique Covet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utoljára pár évvel ezelőtt csontsoványan, lelkileg összetörve, depressziósan láttuk a magyar pornószínésznőt, Monique Covet-t, aki a múlt héten kikerekedve, jókedvűen és hatalmas implantátumokkal jelent meg az első budapesti szexmúzeum megnyitóján.

Monique Covet-nek sikerült túllépnie súlyos problémáin, ezt pedig hatalmas implantátum beültetésével ünnepelte meg, amely visszaadta jócskán megtépázott önbizalmát.
"Nyolcszáz köbcentis implantátumokat tetettem be, a két mellem így együtt több mint két kilót nyom. De nemcsak a szilikon miatt lettek ekkorák, hanem mert híztam is. Végre visszanyertem a versenysúlyomat, a korábbi 38-42 kiló helyett 55 kilót nyomok. Jól érzem magam a bőrömben, és ha visszanézem a korábbi fotóimat elszörnyülködöm. Az anorexia olyan lelki betegség, hogy nem látod reálisan önmagadat. Egészen addig nem láttam magamat, amíg egy nap felébredtem a kórházban, emlékszem, épp leesett a hó. Akkor úgy gondoltam, hogy most vagy meghalok, vagy életben maradok. Helyretettem az agyamat, hogy ez nem mehet így tovább. A legjobb ilyenkor, ha az ember életmódot vált. Sikerült, rendbetettem a lelkemet, majd a keblemet is, ugyanis az amerikai pornósztároknál a nagy mell a menő, és én sokat dolgozom külföldön erotikus valóságshow-ban. De már gyerekkorom óta mellcentrikus vagyok, és az sem zavar, hogy nehezen kapok ekkora melltartót. Rájöttem, hogy nem az olaszokkal volt bajom, hanem a pusztító kapcsolatommal az akkori olasz párommal. A kórház után visszamentem Olaszországba, és azóta ott élek, egy új férfi oldalán, aki Budapestre is elkísért" -mesélte a Life.hu-nak Monique.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.