színészkedés váltás sorozat Maranecz Fruzsina Barátok közt sportriporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában leginkább a sport tölti ki Marenec Fruzsina életét. A Barátok közt egykori színésznője műsort vezet és riportokat készít.

Meglehetősen nagy változáson ment keresztül Fruzsina, hiszen szegedi édesapja korábban még arra sem nagyon tudta rávenni, hogy a televízióban nézze meg vele a helyi kézilabdacsapat egy-egy meccsét - tudta meg a Borsonline.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Ehhez képest a Veszprém elleni rangadón úgy tomboltam, hogy az ismerőseim megijedtek tőlem" - mosolyodott el az egykori sorozatszereplő, aki öt évig alakította Emmát a Barátok közt című szappanoperában. "Egy kissé vehemens, agresszív szurkoló vagyok" - mondta Fruzsi. Az ifjú hölgy bevallja, új szerelemre talált, egyre jobban élvezi, hogy versenyzőket és a sportot kedvelő közéleti szereplőket faggathat, valamint könnyed háttérmagazinokat szerkeszt. "Néhány hónapja a nulláról kezdtem, ám gyorsan tanulok, hála a segítőkész kollégáknak" - mondta az új munkájáról Marenec Fruzsina. "Érdekes módon a riportalanyaim nagy része nem is tudja, hogy hosszú ideig sorozatszereplő voltam, e tekintetben tehát nem számít a múltam. Ugyanakkor csöppet sem hátrány, hogy nem esem kétségbe a kamerák előtt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.