koraszülés Homeland színésznő terhesség sorozat szülés Claire Danes sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál kicsit korábban érkezett Claire Danes és férje kisfia, Cyrus Michael Christopher Dancy.

Megszületett Claire Danes és férje, Hugh Dancy első gyermeke, Cyrus Michael Christopher Dancy. A kisfiút ugyan csak a jövő év elejére várták, de szerencsére - a korai érkezése ellenére is - tökéletesen egészséges. A pár a terhesség tényéről már régen beszámolt a nagyközönségnek, de a baba nemét gondosan eltitkolták. "Nagyon nyitottan beszélünk mindenről, de úgy éreztük, hogy valamit meg kell tartanunk önmagunknak is. Ezért nem árultuk el a kicsi nemét" - árulta el az Emmy-díjas Claire Danes, akinek kisfia egyetlen nappal azután született, hogy képernyőre került a Homeland című sorozat második évadának záró epizódja, amelyben a színésznő főszerepet alakít.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem bír többet! Egy újabb műtétbe belehalna a magyar fitneszguruhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-nem-birna-ki-tobb-mutetet-belehalna.htmlFelső nélkül fotóztatta magát a tökéletes testű sztáranyukahttp://www.life.hu/legykepben/20121219-heidi-klum-nemet-szupermodell-cicit-villantott-felmeztelenul-napozott.htmlRendkívül kínos helyzetbe került a népszerű színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-schell-judit-magyar-szineszno-es-rudolf-peter-magyar-szinesz-kinos.htmlKokainoztatta 6 éves kisfiát az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121217-edward-furlong-amerikai-szinesz-kokainoztatta-6-eves-kisfiat.htmlNyilvános helyen vizelt az Alkonyat sztárja - letartóztattákhttp://www.life.hu/legykepben/20121219-bronson-pelletier-az-alkonyat-sztarjat-letartoztattak-kabitoszer-hasznalat-es-nyilvanos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.