Eurovíziós Dalfesztivál titok szerelem sztár Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Tamás kényesen őrzi a magánéletét, most azonban kivételt tett. A Life.hu is jelen volt, amikor az X-Faktor sztárja megmutatta, hogy ki rabolta el a szívét másfél évvel ezelőtt.

Vastag Tomi kényesen óvja a magánéletét, és - bár azt elárulta, hogy van párja - hosszú ideig nem lehetett tudni pontosan, hogy ki rabolta el a szívét. Az Eurovíziós Dalfesztivál partiján azonban megmutatta szerelmét, Máramarosi Tünde táncművészt. "Másfél éve vagyunk együtt. Barátságból alakult át szerelemmé a kapcsolatunk. Egy közös baráti társaságban találkoztunk először és hónapokba telt, mire egymásba szerettünk. Tünde rengeteg hasznos tanácsot adott nekem, amikkel sokat segített. Így kezdődött a kapcsolatunk" - árulta el Tomi a Life.hu újságírójának hozzátéve, hogy szerelme tökéletes partnere az élet minden területén.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Az Eurovíziós Dalfesztivál partiján együtt jelent meg szerelmével Vastag Tamás
Kattints a képre, és nézd a partin készült többi fotót is!

"Nem féltékeny rám, hiszen ő is a showbizniszben dolgozik, táncosként. Kisebb-nagyobb viták azért akadnak, de igazi féltékenység nem mérgezi a kapcsolatunkat" - mondta az X-Faktor sztárja, aki azt is elárulta, hogy nem tervezget előre, csak élvezi a párjával való együttlétet. "Annyit tervezgettem életemben, aztán rájöttem, hogy azok voltak a legboldogabb pillanatok, amik spontán alakultak ki. Úgyhogy a kapcsolatomban sem tervezgetek. Az biztos, hogy családot még nem alapítunk, hiszen mindössze 21 éves vagyok" - tette hozzá Tamás.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Tünde elárulta, hogy mibe szeretett bele, amikor Tomi párja lett. "A hangja és a szomorú szemei ragadtak meg legelőször" - nevetett a fiatal lány, aki büszkén állt az Eurovíziós Dalfesztivál partiján Tamás mellett, hiszen az X-Faktor egykori sztárja által énekelt dal is a legjobb 30 induló közt van, így ő is megküzdhet az elsőségért. "Nincsenek illúzióim, tudom, hogy egy egyszeri, külföldi fellépés még nem indítja be a nemzetközi karrieremet. Az azonban nagy büszkeség lenne számomra, ha én képviselhetném hazánkat a svédországi döntőn" - indokolta indulását Tamás.

Nézd meg a Life.hu videoriportját, amely az Eurovíziós Dalfesztivál partiján készült:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=XUIgAk2qnC4ityqy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.