Lebukott a ValóVilág egykori szereplője! VV Veronika pénzt fogadott el a vetkőzésért és szexuális szolgáltatást is nyújtott százezrekért idegen férfiaknak.

Hétfőn azzal került a címlapokra VV Veronika, hogy pénzért kínál szexuális szolgáltatásokat: 150 ezer forintért vetkőzik, további 100 ezer forintért pedig a szexet is bevállalja. A szőke lány élete romokban hever, a Fókusz kedd esti adásában nyilvánosan kért bocsánatot botlása miatt volt barátjától és szeretteitől.
 

"A Cristofellel történt szakításom után olyan körökbe kerültem bele, amikbe nem kellett volna. Elég sok ajánlatot kaptam, amelyeket nem fogadtam el - az elején" - nyilatkozta a lány. "Én nem foglalkozom ilyesmivel. Egyszer, kétszer botlottam meg, és ezt szeretném hangsúlyozni, hogy ez nem a foglalkozásom, hanem megbotlottam, amikor nagyon nem volt pénzem" - mesélte a kamerák előtt VV Veronika, aki ezzel a nyilatkozattal szeretne visszavonulni a nyilvánosságtól.

A Blikk eközben újabb részletekről rántotta le a leplet. A bulvárlap szerdai cikkéből - és a bulvárlap videójából - kiderül, hogy Veronika négy éve csinálja, amit csinál, és azóta százezer forint a tarifája. Ez az összeg ötvenezer forinttal emelkedik akkor, ha két férfival vállal szexet, de három vagy négy férfit egyszerre már nem vállal be - pedig már erre is volt példa. Kettő-kettő egymás után viszont jöhet bármikor, ahogy a kokain is. A tarifa pedig még tovább emelkedik, ha lányok kerülnek a képbe.

Összebalhéztak a magyar zenészek - Meglepő videó!http://www.life.hu/legykepben/20130122-osszebalheztak-a-magyar-zeneszek-dopeman-es-geszti-peter-is-megmondta.html A gyász miatt a munkába menekül Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130122-elhunyt-edesanyjat-gyaszolja-igy-a-munkaba-menekult-detar-eniko-szineszno.html Erdélyi Mónika váltott partnerekkel is el tudná képzelnihttp://www.life.hu/legykepben/20130122-erdelyi-monika-valtott-partnerekkel-is-el-tudna-kepzelni-a-tv2.html Megtáncoltatja a gazdát az RTL Klubhttp://www.life.hu/legykepben/20130121-szombat-esti-lazban-fog-tancolni-szilveszter-gazda-a-hazasodna-a.html Százezer forintért árulja a testét VV Veronika?http://www.life.hu/legykepben/20130121-vv-veronika-allitolag-szazezer-forintert-vetkozik-es-szexel.html VV Veronika súlyos árat fizetett a meggondolatlanságáérthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120712-valovilag-vv-veronika-titokzatos-betegsege.html Pénzért kényeztet férfiakat az ismert színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130120-michael-lohan-kiakadt-mert-szerinte-penzert-kenyeztet-ferfiakat-szineszno-lanya.html Milliókat kapnak közpénzből az ismert magyar zenészek - Majka kipakolt!http://www.life.hu/legykepben/20130119-milliokat-kapnak-kozpenzbol-ismert-jobboldali-zeneszek-akos-es-demjen-ferenc.html Pénzre váltja szenvedéseit a magyar sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121205-balint-antonia-magyar-sztar-penzre-valthatja-szenvedeseit.html