Ryan Gosling színésznő szado-mazo Mila Kunis szexjelenet filmszerep A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunis minden vágya, hogy övé legyen a főszerep A szürke ötven árnyalata című filmben, ahol szado-mazo szexjelenetekben kellene domborítania Ryan Gosling oldalán.

A szexi színésznő A szürke ötven árnyalata című könyv filmes változatának főszerepére pályázik. "Néha azért vágyik az ember valami egészen másra, mert tudja, hogy élvezni fogja" - magyarázta Mila, miért szeretné eljátszani a fiatal Anastasia Steele szerepét. Az élvezet és a siker mindenesetre garantált, hiszen a 65 millió példányban eladott erotikus regény bővelkedik a szado-mazo szex­­jelenetekben.

AFP
AFP

A színésznőnek egyelőre komoly konkurenciája van, ugyanis egyes sajtóhírek szerint versenyben van még a szerepért Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja és Amanda Seyfried is, akit a Mamma Mia filmes adaptációjából ismerhet a közönség. A férfi főszereplőt azonban már leszerződtették: a naiv lányt beavató csábítót Ryan Gosling játssza majd.

Forrás: Blikk.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.