Megszabadulna ruhájától a ValóVilág szereplője

betegség kutya Való Világ 5 jótékonyság VV Vera gyógyíttatás ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszabadulna szexis, fekete műbőr ruhájától a ValóVilág egykori szereplője. VV Vera nem azért válna meg a ruhadarabtól, mert nem szívesen emlékszik vissza arra a VV párbajra, ahol viselte, hanem mert szüksége van a bevételre - tudta meg a Life.hu.  

Jótékonyságra, egy kiskutya gyógyíttatására gyűjt VV Vera, aki imádja az állatokat, főleg a kutyákat. "A VV 5-ben kapott szponzor fekete műbőr ruhámat szeretném elárverezni! Természetesen az összeget egy csodálatos kiskutya kapja meg, aki most még nagyon beteg. A gyógyítására gyűjtünk. Ha érdekel valakit a ruha, akkor üzenjen és kérlek osszátok meg!" - írta Vera, aki a ruhát egyelőre nem adta el, viszont nagyon sok állatbarát támogatót talált, akik pénz adtak, de a ruha nem kellett nekik.

Forrás: RTL Sajtóklub
Forrás: RTL Sajtóklub


"Megkeresett egy állatalapítvány, akik állják a kutya teljes gyógyulását, és már el is vitték a kis beteget. De mivel a ruha megmaradt a befolyó összeget egy másik beteg eb gyógyíttatására használom majd fel. VV Vera kutyusai néven a legnagyobb közösségi portálon oldalt hoztam létre, itt szeretnék a többi állattal foglalkozni. A kutyakozmetikát egyelőre befejeztem, terápiának jó volt, de jobb vagyok a szervezésben és több kutyának tudok így segíteni" - osztotta meg a Life.hu-val az egykori valóságshow-szereplő.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.