rendezvényszervezés Katalin hercegnő éhbér rabszolgamunka hercegi pár Mexikó fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegény mexikói családokat dolgoztat Kate Middleton szüleinek rendezvényszervező cége - írja a Daily Mail.

A brit lap újságírója egészen Tijuana városig utazott, hogy leleplezze Carole és Michael Middleton rendezvényszervező cégének megdöbbentő titkait. Az újság megkereste és bemutatta azokat a családokat, akik szinte fillérekért gyártják a Middleton Party Pieces nevű cégnek a kellékeket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Ahhoz, hogy teljesítsük a normát, naponta legalább tíz órán át kell készítenem ezeket, heti hét napon át. Még az ötéves kislányom is besegít. Ha nem sikerül, akkor még a tízpennys órabért sem kapom meg" - panaszkodott Monica Villegas, aki óránként 34 forintért több tucat olyan holmit állít elő, amelyek darabjáért Middleton 4397 forintot kér.
"Ez már majdnem olyan, mintha rabszolgák lennénk, de más lehetőségünk nincs" - tette hozzá Monica.

A lap szerette volna megszólaltatni Vilmos herceg anyósát is, de a nő csak annyit reagált, hogy külsős beszállítókkal dolgoztatnak, nem tudnak ilyen esetekről, de utánanéznek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.