Hal a tortán Frizbi Hajdú Péterrel Lagzi Lajcsi Frizbi Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter vérig sértette Lagzi Lajcsit. A műsorvezető vendégségben járt a legendás trombitásnál, de látványosan unta magát, és botrányosan viselkedett.

Hajdú Péter a Hal a tortán című műsor forgatásán volt Lajcsi vendége. A trombitás lelkes házigazda volt, aki szeretettel beszélt gyermekeiről és családjáról, de Hajdú ezt annyira látványosan unta, hogy még a mobiltelefonját is felvette, miközben a házigazda beszélt. Ezzel nemcsak Lajcsit sértette vérig, de a többi vendéget, Dukai Reginát, Szabó Zsófit és Gesztesi Károlyt, valamint a műsor stábját is megdöbbentette.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ráadásul Hajdú úgy érzi, hogy nincs oka szégyenkezni viselkedése miatt. "Annyira lelkesen és szépen beszélt a gyerekeiről és a családjáról Lajcsi, hogy az már unalmas volt. Legyünk őszinték, ha én nem vagyok ott, ez a buli meghal. Azt gondolom, hogy a csapatból én vagyok Lajcsi legrégebbi ismerőse, sőt mondhatom, hogy a barátja, ezért én többet megengedhetek magamnak, mint amit mások!" - nyilatkozta a Blikknek a műsorvezető.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.