A Nagy Duett nézői vasárnap olyat láthattak, amit eddig még biztosan nem.

Bangó Margit ugyanis kivillantotta felsőcombját, ezt azonban a tévé nézők nem, csak a SuperTV2 stúdiójában ülők láthatták. A 63 éves, Kossuth-díjas művésznő a Ha én gazdag lennék című dal kezdete előtt lepte meg a közönséget, amikor kényelmesen leült a színpadon elhelyezett székre és felhúzta a szoknyáját.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Nem ez volt az este során az egyetlen meglepő gesztus a körülrajongott énekesnőtől, hiszen Lakatos Márkkal való másik produkciójukhoz, egy rock dalhoz, acélbetétes bakancsot vett és hozzá magára húzta a kisunokájától kölcsön kapott szűk nadrágot. "Addig rángattam magamra, míg fel nem jött"- kommentálta nevetve a különleges ruhadarabot Bangó Margit, aki tovább folytatja a műsort.


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Szexoldalon kínálják Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130319-dundika-a-szombat-esti-laz-sztarjanak-kepe-egy-szexoldalon-tunt.html Gesztesi szíve ismét Claudiáé?http://www.life.hu/legykepben/20130318-gesztesi-karoly-a-nagy-duett-sztarja-liptai-claudia-a-nagy.html Szuperhősként drukkolt családja Varga Izabellánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-varga-izabella-baratok-kozt-tancosnojenek-szuperhos-alarcban-drukkolt-a.html Papp Gergőt megviselte fia bánatahttp://www.life.hu/legykepben/20130318-papp-gergo-pimaszur-kisfia-zokogott-apja-kiesese-miatt-ez-megviselte.html