Détár Enikő színésznő sérülés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar több Macskák jubileumot megérni Détár Enikő, aki sérült térddel is helytállt a musical 30. jubileumi előadásában. A színésznőt egy másik kerek dátum alkalmával, a darab 25. évfordulóján baleset érte - tudta meg a Life.hu.

Détár Enikő egész életét végigkíséri a Macskák című musical, amelyhez szinte csak szép emlékek fűzik. A 25. jubileumi előadás azonban keserédes volt számára. "Épp azon az estén sérült le a térdem. Végigcsináltam az előadást, de a tapsra már karban vittek be, mert nem tudtam lábra állni. Levált egy porc a térdemből, amit aztán meg is kellett műteni" - árulta el a színésznő, aki ennek ellenére továbbra is fellép a legendás darabban.

Forrás: Madách Színház
Forrás: Madách Színház



"Az egész életemet végigkíséri ez a darab, hiszen 27 éve vagyok benne. Folyamatosan edzésben tartom magam, hogy bírjam a táncos jeleneteket, a fizikai terhelést. Rendszeresen járok konditerembe, taposógépen edzek és sokat sétálok is. Ha a Jóisten, Szirtes tanár úr és az ízületeim is megengedik, akkor még egy évig szeretnék szerepelni benne" - tette hozzá Enikő a Macskák 30 éves jubileumi ünnepségsorozatának egyik eseményén, amikor a Macskák stábja a Fővárosi Állatkertben egy esztendőre örökbe fogadta a Niva nevű lánytigrist.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.