Meghalt a leghíresebb pornósztár

halál hasnyálmirigyrák film hajléktalan pornószínész Harry Reems
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a '70-es évek leghíresebb pornószínésze, Harry Reems, aki több mint 100 felnőttfilmben bukkant fel. Egy évig harcolt a rákkal, ami végül legyőzte.

Meghalt az egyik legaktívabb és legismertebb pornószínész, Harry Reems. Sokaknak a kultikus, Deep Throat című alkotásból lehet ismerős a neve. A sztárnál tavaly fedezték fel a hasnyálmirigyrákot. Számos kemoterápiás kezelésen esett át, majd a hónap elején kórházba került, kómába esett és meghalt. 65 éves volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Harry pályafutása során több mint 100 kőkemény filmben szerepelt - írja a US Weekly. Azért vágott bele ebbe a műfajba, mert, ahogy mondani szokták: "fiatal volt és kellett neki a pénz." Anno az albérletét sem tudta kifizetni. Alkoholproblémái is voltak, sőt, egy időben hajléktalanná vált. Később azonban új életet kezdett, vallásos lett és feleséget is talált.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.