Mert nekik a rajongók a legfontosabbak!

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A heteken keresztül tartó, embert és ízt próbáló küzdelem során Mr. Krumpli végül megtalálta párját a Chio Ízválasztó kampányban. A románc eredménye a nyári szezon legizgalmasabb ízének megszületése a chipsek között. Miss Ketch & Mayo elégedett arckifejezéssel nyugtázta, hogy erőfeszítése meghozta gyümölcsét, és megszerezte magának a férfit. A szokatlan, de megnyerő íz diadalútja azonban a szavazók támogatása nélkül derékba tört volna. A küzdelem nagyon szoros volt, a finalisták szinte fej fej mellett haladtak. Ezért örömmel jelentjük be, hogy a második legnépszerűbb ízhölgy is reflektorfénybe lép, azaz Miss Tzatziki is kapható lesz az üzletekben!

Forrás: Intersnack Magyarország
Forrás: Intersnack Magyarország

A két döntős túllépett a féltékenységen, mindketten elismerik a másik eredetiségét és egyedi karakterét, és természetesen tiszteletben tartják egymás rajongóinak véleményét. A virgonc természetű, kacér Miss Ketch & Mayo és a görög istennők báját idéző Miss Tzatziki karakterben végtelenül különböző, de Mr. Krumplival mindketten tökéletes ízvilágot képviselnek.

Számos akadályt kellett legyőznie a két hölgynek, hogy végül elnyerjék méltó jutalmukat. Természetes vonzerejükön túl nem csak a konyhában való rátermettségüket kellett bizonyítaniuk, de stílusuk, személyiségük is sokat nyomott a latban. Megalapozott döntés eredménye lett a két íz sikere, ők valóban teljesen új ízélményt hoztak magukkal.


A nyári forróság beköszöntével pazar csemegének ígérkezik a két új Chio íz. A zacskóba zárt mediterrán hangulatot idéző, fűszeres és üde Miss Tzatziki, valamint a vadnyugat ízvilágát képviselő, ínycsiklandó Miss Ketch & Mayo a kiszemelt férfit már megnyerte magának. De ez persze nem elég a két hölgynek, nekik Ti vagytok a legfontosabbak. Kóstoljatok hát bele az új ízekbe, hogy megtudjátok, mivel sikerült levenniük a lábáról Mr. Krumplit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.