Szebeni István még mindig reménykedik, ugyanis vele még személyesen nem közölték kirúgásának tényét, amiről a médiából értesült.

A hivatalos MTVA közlemény szerint egy gyorsított vizsgálat eredményeképpen  megszüntették Szebeni István, valamint két belső és egy külső munkatárs munkaviszonyát. Szebeni szerdán még bement a híradó szerkesztőségébe, ahonnan csak azután távozott, hogy berendeltek egy másik híradós kollégát a helyére. "Várom, hogy mi fog történni, a mai napig nem írtam alá semmit. A belépőkártyám kifelé még működött, nem tudom, hogy befelé is működik-e. Egész héten én vezetném a híradót, de ma már nem mentem be annak ellenére, hogy még nem írtam alá semmit. Csak remélem, hogy meggondolják magukat az illetékesek" - mondta a Life. hu-nak a megtört Szebeni, aki elképzelhetőnek tartja, hogy postára adták már a papírjait és holnap kézhez kapja ezeket.

Forrás: MTVA


Mint ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a Híradó műsorvezetőjének szájából hétfőről keddre virradó éjszaka, 0.10 perckor hangzott el az alábbi mondat, amikor már Szebeni az igazak álmát aludta otthon: "A tegnap, b**zd meg ma. Úgy utálom, hogy tíz perccel átcsúszik ez a kib*szott híradó, és itt ezzel kell szórakozni. Nem baj, az a lényeg, hogy az Aranyág még időben lemegy előttünk. Vagy Aranyvessző".
Kiderült, hogy Szebeni nem élő adásban káromkodott, hanem felvételről ment az éjszakai híradó. Lett volna rá lehetőség, hogy a leállás után elhangzott mondatok ne kerüljenek adásba.

Különleges nászajándékot kapott az időjóshttp://www.life.hu/legykepben/20130514-pataki-zita-idojos-noveretol-egy-onjaro-porszivot-kapott.html Malmöben begubózott ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130515-byealex-magyar-enekes-az-eurovizios-dalfesztival-induloja-begubozott.html Feltöltötték Sebestyén Balázs szájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130515-sebestyen-balazs-a-class-fm-musorvezetojenek-feltoltottek-a-szajat.html Bővíti a családot az RTL egykori műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20130513-palotas-petra-kislanya-bora-eloszor-megy-a-balatonra-nyaralni-anyukaja.html