Borzalmas fotók láttak napvilágot Oscar Pistorius vérengzésének helyszínéről, ahol tragikus körülmények közt halt meg a sportoló barátnője Reeva Steenkamp, modell.

Pistorius jelenleg szabadlábon védekezhet és a bíróság elsősorban azt kell, hogy feltárja, hogy vajon véletlenül ölte meg szépséges barátnőjét, vagy szándékosan végzett vele. Az eset után hamar gyanússá vált, hogy a műlábú olimpikon féltékenységből ölte meg a párját.

A vérengzés helyszínén készült fotókat a DailyMail is közzétette. Csak erős idegzetűeknek!

Forrás: AFP

Terhes volt Pistorius barátnője?http://www.life.hu/szorakozz/20130227-oscar-pistorius-delafrikai-sportolo-baratnoje-terhes-volt-amikor-lelotte.html Oscar Pistorius szabadlábon védekezikhttp://www.life.hu/legykepben/20130222-szabadlabon-vedekezik-a-modell-baratnojet-sajat-otthonukban-lelovo-oscar-pistorius.html Íme az utolsó képek Erőss Zsoltékrólhttp://www.life.hu/legykepben/20130602-eross-zsolt-magyar-hegymaszo-halalat-a-viz-hianya-okozhatta.html Bejutott a döntőbe a magyar árnyéktánccsapathttp://www.life.hu/legykepben/20130602-az-attraction-magyar-tanccsapat-bejutott-a-britains-got-talent-dontojebe.html Kurcz Szandi hatalmasat énekelthttp://www.life.hu/legykepben/20130601-kurcz-szandi-adta-elo-a-neoton-familia-nyar-van-cimu.html