Újabb sztár lepleződött le Szepesi Nikolett könyvéből, amelyből egyértelműen kiderül, hogy Danny Blue is szexpartnere volt a nagyétvágyú sportolónőnek. A mentalista nem is tagadta a leírtakat.

Szepesi Nikolett nem rejti véka alá, hogy rengeteg férfi - köztük számos ismert ember, műsorvezető, sportoló és felső vezető is - megfordult az ágyában. Soraiból egyértelműen kiderül, hogy köztük volt Danny Blue is. "Aztán ott volt a mentalista. (...) A mentalista akkor már túl volt a tévéműsoron, ahol ugye első lett, megünnepeltette magát, lubickolt a népszerűségben" - írja körül az ismert férfit az Én, a szexmániás című botránykönyvében az egykori úszónő, aki részletesen beszámol a szerelmi légyottról is.

Forrás: Story4

"Már a taxiban egymásra hangolódtunk, csókolóztunk, smároltunk, harapdáltuk egymás ajkát. Nem néztem volna ki belőle, hogy ilyen férfias. Hogy ennyire férfi. (...) Kemény menet volt, éppen olyan, amilyenre egy ilyen élvhajhász, szexmániás nő vágyik. (...) Mutatós darab volt, gyönyörű férfipénisz. És tudott is bánni vele. Tudta, mi kell a nőnek"- emlékezett vissza Szepesi hozzátéve, hogy azonnal tudták mindketten, hogy a kalandnak nem lesz folytatása. "Bevallom, szívesen találkoztam volna vele újra, nem erőltettem, a száma még most is megvan. Így volt jó, így volt tökéletes. Újabb skalp. Újabb ismert név, újabb felejthetetlen baszás."
"Nem nehéz ráismerni, hogy ez én vagyok. Két embernek az együtt töltött óráit diszkrétebben kellene kezelni" - nevetett Danny Blue, amikor a Life.hu szembesítette a leírtakkal.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Tíz nővel bír el egy nap alatt Joshi Bharathttp://www.life.hu/legykepben/20130527-joshi-bharat-nok-titkai-temaban-fog-beszelgetni-a-csupa-no.html 10 percig tartott Oscar Pistorius perehttp://www.life.hu/legykepben/20130604-oscar-pistorius-mulabu-paralimpikon-peret-elhalasztottak-baratnojenek-meggyilkolasa-ugyeben.html Árvíz - Veszélyhelyzetet rendelt el a kormányfőhttp://www.life.hu/legykepben/20130604-orban-viktor-kormanyfo-kedd-deltol-veszelyhelyzetet-rendelt-el-a-duna.html Újabb szépségtitkait árulta el Rubint Rékahttp://www.life.hu/legykepben/20130603-rubint-reka-elarulta-titkat-hogyan-lesz-szep-es-feszes-a.html Kurvákkal csalta szeretőit Klapka Györgyhttp://www.life.hu/legykepben/20130603-klapka-gyorgy-magyar-uzletember-kurvakkal-csalta-szeretoit.html