Kocsis Tibor X-Faktor MAHASZ mentor szerződés Sony Music lemezkiadó Keresztes Ildikó megszűnés Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszűnik a Sony magyarországi lemezkiadója, így több énekest elküldenek. Így járt például Keresztes Ildikó és Kocsis Tibor is - értesült a Bors.

Befuccsolt a Sony magyarországi lemezkiadója, a Sony Music Hungary irodája. A cég munkatársai állítólag új kiadót indítanak, de nem minden előadót vesznek át. A hírek szerint egyesével behívták az általuk szerződtetett sztárokat és közölték velük, hogy június 1-jétől megszűnik a kiadó. Így hoppon maradt például Keresztes Ildikó is.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

Keresztes Ildikó

A lap úgy tudja, hogy az X-Faktor egykori mentora is szerződés nélkül maradt. Az énekesnő nem cáfolta a Bors értesülését, de sem a mostani helyzetéről, sem a terveiről nem volt hajlandó beszélni.

Szélnek eresztették az X-Faktor győztesét, Kocsis Tibort is. A fiatal tehetség szűkszavúan csak annyit mondott: "A kialakult helyzetről még nem nagyon tudok beszélni, de természetesen vannak terveim."

Wolf Kati viszont időben lépett, hónapokkal ezelőtt eljött a kiadótól. Az énekesnő menedzsere, Bognár Attila úgy fogalmazott: "Minket már nem érint ez a kérdés, mivel októbertől nem állunk szerződésben a Sony Music Hungaryvel, saját gyártásban adjuk ki a dalainkat."

Közben a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége semmit sem tud az ügyről. Szűts László elnök azt mondta: "Amíg nem kapok hivatalos értesítést, nem tudom kommentálni a Sonyról szóló híreket. Hallottam arról, hogy lesz valamilyen átszervezés, de nincsenek érdemi információim."

Szarka József, a Sony Music Hungary marketingigazgatója pedig szintén nem akart nyilatkozni az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.