Megszűnik a Sony magyarországi lemezkiadója, így több énekest elküldenek. Így járt például Keresztes Ildikó és Kocsis Tibor is - értesült a Bors.

Befuccsolt a Sony magyarországi lemezkiadója, a Sony Music Hungary irodája. A cég munkatársai állítólag új kiadót indítanak, de nem minden előadót vesznek át. A hírek szerint egyesével behívták az általuk szerződtetett sztárokat és közölték velük, hogy június 1-jétől megszűnik a kiadó. Így hoppon maradt például Keresztes Ildikó is.

Forrás: MTVA
Keresztes Ildikó

A lap úgy tudja, hogy az X-Faktor egykori mentora is szerződés nélkül maradt. Az énekesnő nem cáfolta a Bors értesülését, de sem a mostani helyzetéről, sem a terveiről nem volt hajlandó beszélni.

Szélnek eresztették az X-Faktor győztesét, Kocsis Tibort is. A fiatal tehetség szűkszavúan csak annyit mondott: "A kialakult helyzetről még nem nagyon tudok beszélni, de természetesen vannak terveim."

Wolf Kati viszont időben lépett, hónapokkal ezelőtt eljött a kiadótól. Az énekesnő menedzsere, Bognár Attila úgy fogalmazott: "Minket már nem érint ez a kérdés, mivel októbertől nem állunk szerződésben a Sony Music Hungaryvel, saját gyártásban adjuk ki a dalainkat."

Közben a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége semmit sem tud az ügyről. Szűts László elnök azt mondta: "Amíg nem kapok hivatalos értesítést, nem tudom kommentálni a Sonyról szóló híreket. Hallottam arról, hogy lesz valamilyen átszervezés, de nincsenek érdemi információim."

Szarka József, a Sony Music Hungary marketingigazgatója pedig szintén nem akart nyilatkozni az ügyben.

 

Budapesti járatokat is törölnek a sztrájk miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130611-budapesti-jaratokat-is-erint-a-nyugateuropai-legiiranyitosztrajk-amely-kedden-kezdodott.html Örökre eltűnik a legendás magyar együtteshttp://www.life.hu/legykepben/20130604-az-elso-emelet-egyuttes-30-ev-utan-befejezi-a-palyafutasat.html Búvárkodni tanul Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130610-horvath-eva-magyar-celeb-buvarkodni-tanul.html Árvíz - még két nehéz nap áll előttünkhttp://www.life.hu/legykepben/20130611-meg-masfelket-nehez-nap-all-elottunk-az-arvizi-vedekezes-soran.html Tóth Gabi megnémult a színpadonhttp://www.life.hu/legykepben/20130611-toth-gabi-enekesnonek-elment-a-hangja-egy-koncerten.html