Egy ember súlyosan, egy könnyebben megsérült, amikor szerda hajnalban robbanás történt Budapesten a Tímár utcában, egy épület felső szintjén. Két embert még keresnek. Közben tvább omlik az épület, a szakemberek nem tudják megközelíteni.

Az Észak-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője azt mondta, a detonáció után 22 embert kellett kitelepíteni az életveszélyessé vált háromszintes tetőteres épületből, közülük 13-at ideiglenes szálláson helyezett el a III. kerületi önkormányzat - írja az MTI, amely szerint valószínű, hogy gázrobbanás történt.

Forrás: MTI/Lakatos Péter
Így fest a Tímár utcai lakás

A szemben lévő társasházból kimenekült 33 ember már visszatérhetett otthonába. A katasztrófavédők, illetve a mentésben részt vevő egységek továbbra is keresnek két embert. Ők a felső szinten lévő  lakásban laknak, de nem lehet tudni, hogy a robbanás idején otthon voltak-e. A Tímár utcát teljes egészében lezárták, az épület állékonyságát szakértő fogja megvizsgálni. A romok eltakarítása akár napokat, heteket is igénybe vehet.

 

Halálosan megfenyegették a ValóVilág sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-cristofel-a-valovilag-egykori-hose-feljelentest-tett-halalos-fenyegetes-miatt.html Megtámadta a rák Dustin Hoffmanthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-dustin-hoffman-szinesz-daganatos-betegseget-sikeresen-kezeltek.html Szellő István: "Felnevelem a gyerekeimet"http://www.life.hu/legykepben/20130806-szello-istvan-az-rtl-klub-hiradosa-par-nap-szabadsagot-kert.html Világsztárral vacsorázott a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-kocsis-korinna-szepsegkiralyno-eva-longoriaval-a-szuletett-felesegek-sztarjaval-vacsorazott.html Horror - kisfiúkat fojtott meg egy elszökött pitonhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-ket-kisfiut-megfojtott-almaban-egy-allatkereskedesbol-megszokott-piton-kanadaban.html