VV Ági babalábat mutatott

baba kisfiú Szögeczki Ági újszülött láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb újszülött baba apró kis lábát csodálhatjuk meg. Szögeczki Ági pár hetes kisfiáról, Patrickról posztolt képet a közösségi oldalra.

Hirtelen nagy divat lett részletekben kiposztolni az újszülöttek testrészeit. Először Ördög Nóri örvendeztette meg rajongóit kislánya, Mici apró kis lábával, majd Kozma Orsi énekesnő mutatta meg ikerlányai egyikének csöpp lábát, de Shakira is elsőként csak egy apró cipőbe bújtatott lábat posztolt gyermekéről. Ági nem a divatot követi, egészen más okokból nem akart egy egész alakos képet kitenni a privát oldalára.

Forrás: Facebook/Szögeczki Ági
Forrás: Facebook/Szögeczki Ági

"Ahogy megszületett Patrick, kiposztoltam egy intim, családi képet, amely még a kórházban készült az újszülöttről. Másnap egy napilapban láttam viszont, pedig engedélyt sem kértek a közlésére. Már kicsit óvatosabb vagyok, és nem is áll szándékomban mindenhol mutogatni a kisfiamat, pedig legszívesebben ország-világ előtt szétkürtölném a boldogságomat. Minden porcikáját imádom a csöppségnek, most a lábát fotóztam le" - osztotta meg velünk Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.