Újabb újszülött baba apró kis lábát csodálhatjuk meg. Szögeczki Ági pár hetes kisfiáról, Patrickról posztolt képet a közösségi oldalra.

Hirtelen nagy divat lett részletekben kiposztolni az újszülöttek testrészeit. Először Ördög Nóri örvendeztette meg rajongóit kislánya, Mici apró kis lábával, majd Kozma Orsi énekesnő mutatta meg ikerlányai egyikének csöpp lábát, de Shakira is elsőként csak egy apró cipőbe bújtatott lábat posztolt gyermekéről. Ági nem a divatot követi, egészen más okokból nem akart egy egész alakos képet kitenni a privát oldalára.

Forrás: Facebook/Szögeczki Ági

"Ahogy megszületett Patrick, kiposztoltam egy intim, családi képet, amely még a kórházban készült az újszülöttről. Másnap egy napilapban láttam viszont, pedig engedélyt sem kértek a közlésére. Már kicsit óvatosabb vagyok, és nem is áll szándékomban mindenhol mutogatni a kisfiamat, pedig legszívesebben ország-világ előtt szétkürtölném a boldogságomat. Minden porcikáját imádom a csöppségnek, most a lábát fotóztam le" - osztotta meg velünk Ági.

Lali odavan a fiatal műsorvezetőérthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-az-ejjelnappal-budapest-lalija-odavan-adaert-a-reflektor-musorvezetoert.html Keleti Andrea sanyargatja magáthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-keleti-andra-oktoberi-kurtoskalacs-fesztival-haziasszonya-lesz-elotte-mar-koplal.html Tragikus balesetet szenvedett a kaszkadőrhttp://www.life.hu/legykepben/20130815-halalra-zuzta-magat-a-londoni-olimpia-megnyitojara-james-bondkent-ejtoernyovel.html Laky Zsuzsi második babáját várjahttp://www.life.hu/legykepben/20130814-laky-zsuzsi-egykori-europa-szepe-ismet-babat-var.html Legyőzte az agydaganat a híres dobosthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-jon-brookes-a-the-charlatans-dobosa-44-evesen-meghalt.html