Így puszilgatja Ördög Nóra kislányát, Micit

anyaság blogbejegyzés műsorvezető puszi Nánási Pál kislány Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője május elején adott életet kislányának, Micinek. Nóra azóta boldogabb, mint valaha, de szerencsére néha betekintést enged megváltozott életébe a blogján és néhány friss fotón keresztül.

A műsorvezető és fotós férje, Nánási Pál újabb tündéri képet osztott meg a nyilvánossággal kislányukról, a kéthónapos Miciről - a fotót itt tekintheted meg.

Forrás: Facebook/AngelsArmy
Forrás: Facebook/AngelsArmy

Ördög Nóra szinte mindig meghatódik, ha Miciről kell írnia vagy beszélnie. A kislányra ugyanis sokat várt a műsorvezető és férje, mire megérkezett. Nóra a Philips AVENT Magyarország oldalán vezetett blogján ír ezekről a számára fontos eseményekről és megélt pillanatokról, amik idáig vezettek, hogy édesanya lehessen.

"Már a nulladik órán kiderült, hogy ha a gyerekről van szó, el kell felejtenem mindent, amit a tudatos tervezésről és a kiszámíthatóságról eddig gondoltam. Meggyőződésem, hogy Mici nem akart addig megszületni, amíg nem látta, hogy képes vagyok a türelemre, és kibírni azt, hogy csak úgy kontroll-vesztetten lebegek bele a nagyvilágba. És tényleg, talán ez volt az első eset, hogy azt éreztem, nincs semmilyen eszköz a kezemben, amivel befolyásolni tudnám az eseményeket. Dühös voltam magamra, a világra, a sorsra, de ma már tudom, hogy ez is a gondosan felépített tanterv része volt. És én majdnem elbuktam... De aztán csak átmentem valahogy a vizsgán, és megkaptam a jól megérdemelt kettest: két csíkot a teszten." - Mici 4 és fél kilós amúgy!!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.