Csak a szerencsének köszönheti Seprenyi Laci, hogy sikerült hazajutnia a nyaralásából. Prágában ugyanis elvesztette a hazafelé szóló vonatjegyét.

A Barátok közt színésze a barátaival vonattal utazott Prágába a Depeche Mode koncertre. A fiúk kifejezetten élvezték a nyolcórás vonatozást, de amikor rájöttek, hogy nincs meg a visszafelé szóló vonatjegyük, már nem tűnt annyira vidámnak a vasúti közlekedés. Stoppal akartak hazajönni.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Az egyik barátomnál voltak a vonatjegyek, de kiderült, hogy ő mindet elvesztette. Ijedten rohangáltunk a vasútállomásra, ide-oda, hogy valahol ráleljünk, de hiába. Reménykedtünk benne, hogy talán az a taxis megtalálta a jegyeinket, aki a szállodáig vitt minket. Szerencsére elkértük a telefonszámát, mert vele akartunk utazni a koncertre, de ő nem jött értünk a megbeszélt időpontban, és nem is értük el. Végül egy cseh lány segített nekünk, így másnap a külvárosban rátaláltunk a sofőrre, és megkaptuk a kocsiban hagyott dolgainkat" - mesélte Laci, aki a nyugodt pillanatokban végigkóstolta a cseh ételkülönlegességeket és söröket.

Csodálatos menyasszony lett Baby Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130902-ferjhez-ment-baby-gabi-videki-lakodalmat-tartott.html Így indultak iskolába a celebgyerekekhttp://www.life.hu/legykepben/20130903-balint-antonia-liptai-claudia-a-rubintschoberthazaspar-es-kokeny-attila-gyermeke.html Rippel különdíjjal jutalmazta új kedveséthttp://www.life.hu/legykepben/20130903-rippel-ferenc-kulondijat-adott-at-uj-szerelmenek-banyai-saranak-a.html Megbántotta apját könyvével Szepesi Nikihttp://www.life.hu/legykepben/20130903-megbantotta-edesapjat-szepesi-jozsefet-szepesi-niki-a-botranykonyvvel.html Túl a fenyegetőzésen - megtámadták Alföldi Róbertethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130902-reszeg-fiatalok-tamadtak-alfoldi-robert-szinesz-rendezore-szentendren.html Reality-sztárt csinál Ágica olasz kedvesébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130829-szogeczki-agi-azaz-vv-agicaa-tv2-edes-elet-cimu-realityben.html