Kikészítették az X-Faktor versenyzőjét

kritika pánikroham mentor beszólás X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pánikrohamot kapott a mentorok kemény beszólásaitól Hegyi Ákos az X-Faktor szombati elődöntője után.

Hegyi Ákos hangját jónak tartotta mind a négy mentor, színpadi produkcióját azonban keményen kritizálták. Ákost rendkívül megviselték az elhangzottak - tudta meg a Blikk.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Hegyi Ákos

"Szikora azt mondta, számára a produkcióm egy kapufa volt, pedig eddig mindenki azt mondta, hogy jó vagyok. Alföldi Róbert sem kímélt, Geszti Péter pedig azt mondta, hogy nem tud velem mit kezdeni" - emlékezett a második válogató eseményeire szomorúan a fiú. "Ott álltam, és folyamatosan pörgött az agyam. Most akkor mennem kell haza? Ennyi lett volna az egész? Máris vége az álmaimnak? Nem tudtam hová tenni a kommentárjaikat" - mesélte az énekes, aki a válogatás estéjén még teljesen jól volt, másnap viszont rohama lett.

"Már gyerekkorom óta pánikbeteg vagyok, rendkívül rossz az úgynevezett stressz-makettem. Ráadásul sok önértékelési problémával küzdök, ezért mindent félbe is hagyok. Kijött a pánikbetegségem, felszökött a vérnyomásom, szorított a mellkasom, zsibbadt a vállam. Pedig már régóta nem volt semmilyen rohamom előtte. Nyugtatót kellett szednem, hogy összeszedjem magamat" - mesélte a versenyző, aki azóta már kiheverte a kínos perceket és örül a továbbjutásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.