interjú Tekknő ittas állapot elvonókúra részeg zenész MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem töltötte fel a TV2 a honlapjára azt az riportot, amelyben MC Hawer ittasan adott interjút az Aktív stábjának. Míg a reggeli Mokkába korábban nem engedték ilyen állapotban, addig most leközölték azt a zavart interjút, amelyet a zenész adott nekik. A riportban megszólalt MC Hawer zenésztársa, Tekknő is, aki külön utakon folytatja addig, amíg muszáj.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

MC Hawer

"Az elmúlt 2-3 évben odáig fajult a dolog, hogy ezt most meg kellett lépnem. Nem szerettem volna, de sajnos külön kell válnunk, és egyedül kell továbbvinnem ezt az egészet" - nyilatkozta az Aktívnak MC Hawer zenésztársa, Tekknő, aki szerint tartozik ezzel a közönségnek és nem szeretné hosszú évek munkáját néhány hónap alatt lerombolni.

Tekknő eddig is sokat próbált segíteni zenésztársának, aki többször volt elvonókúrán is, de eddig ezek mindegyike sikertelennek bizonyult - volt rá példa, hogy egyszerűen otthagyta az elvonót. "Bent volt két-három hétig, és amikor kijött, egy hét elteltével megint ott tartott, mint előtte. Szerintem fiatalkorában kezdett el inni, hozzászokott ehhez az állapothoz" - mondta Tekknő, aki megemlítette, előfordult, hogy zenésztársa a tablettákra is ráivott, amely teljesen letompította. Tekknő egyébként el tudja képzelni, hogy egy sikeres elvonó után újra összeálljanak, sőt, nem nélküle szeretné folytatni a zenélést, hanem vele - ahogyan egykor elkezdték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.