A showman fogyókúrájának köszönhetően nemzőképtelen lett.

Gáspár Győző a TV2 műsorában elárulta, a hiúsága az oka annak, hogy nem tud többé gyermeket nemzeni. Bevallása szerint ez lett az eredménye folyamatos fogyókúrájának. A koplalás mellett táplálék-kiegészítőket szedett, ezek miatt a spermiumok felmondták a szolgálatot - tudta meg a Blikk.

rtlklub.sajtoklub.tv

"Rengeteg táplálék-kiegészítőt szedek. De meglátszik az eredménye, hiszen sukár csávó lett belőlem" - mondta Győző. A fogyás hátulütője, hogy nem lehet többé gyereke. "Két éve járunk orvoshoz Beával, és kiderült, a sok gyógyszer miatt, amit azért szedek, hogy szép legyek, nemzőképtelen lettem. Nem impotens, tehát nem arról van szó, hogy a túró rudi nem jó. A túró rudi még mindig finom és jó, csak nem működik" - magyarázta Győző. Hozzátette: "Van már két lányom, Evelin 19 éves, felnőtt, és mindennél jobban vágyom még egy kisfiúra, akit Viktornak nevezhetek el. Remélem, összejön" - mondta a showman.

A csapból is Győzike folyik
Győzike az elmúlt pár évben igyekezett a médiától visszavonultan élni, ám most újra bepillantást enged a hétköznapjaiba a tévé képernyőjén keresztül az Édes Élet című műsorban. Ha nem lenne elég Gáspárékból, akkor a Mr. és Mrs. adásában is láthatjuk majd a családfőt, Bea asszonnyal az oldalán. Sőt, Győzike a Hal a tortán egyik vendéglátójaként részt vesz a TV2 gasztro-realityjében, úgyhogy nem meglepő, ha azt érezzük, még a csapból is ő folyik.

 

Norbi egy idegent talált a konyhábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130917-schobert-norbi-egy-idegen-kislanyt-talalt-a-konyhaban.html Milliókba kerülhet Kocsis Korinna szokatlan húzásahttp://www.life.hu/legykepben/20130917-kocsis-korinnatol-a-visszalepett-szepsegkiralynotol-masfel-millio-forintot-kovetelnek.html Perelhet a kirúgott x-faktoroshttp://www.life.hu/legykepben/20130917-mitru-timea-enekes-perelheti-munkahelyet-amiert-kirugtak-az-xfaktoros-szereplese.html Elrabolták A címlaplány személyiségéthttp://www.life.hu/legykepben/20130917-elbert-alexandra-a-cimlaplany-cimu-musor-gyoztesenek-visszaeltek-a-szemelyisegevel.html Merénylet a washingtoni haditengerészetenhttp://www.life.hu/legykepben/20130917-vaktaban-lovoldozott-egy-ferfi-a-washingtoni-haditengereszeten-vele-egyutt-13an.html