Játszólakást is tartanak Vajnáék

luxus Hal a tortán szivar Andy Vajna Vajna Tímea lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legalább száz négyzetméteres, belvárosi lakásban fogadja vendégeit a Vajna házaspár, amíg elkészül a teljes átalakítás alatt álló bérelt luxuspalotájuk.

Még jó, hogy van hol vendégül látnia a Vajna házaspárnak a barátait! A SuperTV2 Hal a tortán című műsor csütörtök esti adásában bepillantást nyerhetünk a Tímea által csak belvárosi "kis lakásnak titulált" ingatlanba, ahol alapfelszereltség a szivarszoba.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Sajnos nem a mostani házunkba megyünk, ott még nincs bútor, életveszély van, lóg a csillár. Ebben a belvárosi kis lakásban szoktunk bulizni a barátnőimmel, ismerőseinkkel" - szabadkozott a spártai körülmények és az apró lakás miatt az ifjú feleség.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Tímeáról kiderült, nem nagyon használja a konyhát. Fogalma sincs, hogy hol van a konzervnyitó, és amikor talál egy egyszerű, kézzel működő békebeli darabot, teljesen bepánikol, amikor rájön, hogy nem tudja használni. Végül csak megbirkózik vele, és nem maradnak vacsora nélkül a vendégek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.