Sztárban sztár léböjtkúra Feke Pál arcszőrzet énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 1981-es fesztiválgyőztes dalt visz majd színpadra a TV2 Sztárban sztár című produkciójában Feke Pál, akinek a legendás énekes miatt meg kellett válnia az arcszőrzetétől.

Nem akart legyengülni a rendkívüli produkció előtt Feke Pál, így hiába is akart megtisztulva, újult erővel bemutatkozni új oldaláról, nem mert belevágni a léböjtkúrába. Épp elég volt neki, hogy meg kellett válnia szakállától, amit 10 éve viselt.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

A műsorban megnézheted, hogy néz ki az énekes arcszőrzet nélkül

"Kicsit hülyén is érzem magam emiatt, de levágattam! Viszont van, amit nem mertem megtenni a műsor előtt, pedig jó lett volna. Soma ajánlott egy jó kis léböjtkúrát, amely alatt nem vittem volna be szilárd ételt a szervezetembe. Na, ezt nem mertem bevállalni, féltem, hogy annyira legyengülök, hogy a végén nem bírok majd színpadra állni. Helyette sok vitamint, gyümölcsöt, zöldséget eszem, amivel az immunrendszert lehet erősíteni. Nagy teás vagyok, 20-féle gyógyteám van, ezeket iszom, természetgyógyászok által ajánlott cseppekkel" - osztotta meg a Life.hu-val az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.