A Vastag testvérek, Csaba és Tamás párbaját három évvel ezelőtt már végigkísérhettük az X-Faktorban, a fivérek most újra összecsapnak. Tamás és Csaba ugyanis vetélytársai lesznek egymásnak a VII. OTP Bank Lovas Világkupa sztárjainak fogathajtó futamában.

A testvérpár izgatottan készül a jótékonysági sztárfutamra és úgy tűnik, egyáltalán nem zavarja őket, hogy egymással kell majd vetélkedniük.

Fotó: Váraljai Fotóstúdió

Ez nem annyira vetélkedés, mint inkább egy olyan megmérettetés, ahol példát mutathatunk, hogyan kell sportszerűen versenyezni. Én a magam részéről nem is fogom figyelni az öcsémet, hanem magamra fogok koncentrálni, ahogy azt egy normális versenyen minden induló teszi. Az igaz, hogy amikor édesanyámnak elmondtam, hogy indulok idén én is, akkor valahol megnyugodott, hogy az öcsém mellett leszek. Sajnos nem tudok sokat készülni, hetente kétszer  jut rá időm" - mondta mosolyogva Csaba, aki híres adrenalinfüggőségéről.

Tamás, aki 2012-ben hajtott először, és a tűzkeresztséget a speciális formájú, szkíta harci kocsihoz hasonlító bigán vesztette el, csak somolyogva legyintett arra, hogy ellenfélként tekintene a bátyjára.

„Sosem versengtünk Csabival, igazából nem is tudtunk volna, hiszen tíz év korkülönbség van közöttünk. Arról nem is beszélve, hogy a szüleink úgy neveltek minket, hogy mi testvérek mindig tartsunk össze, mert a világban csak egymásra számíthatunk igazán, úgyhogy mi ehhez tartjuk magunkat."