A felnőttfilmek forgatása egyáltalán nem olyan egyszerű, mint ahogy az a végeredmény láttán tűnik. A filmesek szoros időbeosztással dogoznak, és a szereplőknek naponta hat órán át készenlétben kell állniuk, hogy elegendő anyagot tudjon forgatni a stáb.

G. Attila gyártásvezető több mint tíz éven át dolgozott neves hazai és külföldi felnőttfilmeket gyártó producerekkel. Legutóbb Krasznai Tünde múltjáról, a szereplőválogatásokról és a helyszínkeresésről árult el részleteket, ezúttal pedig arról mesélt a Life.hu olvasóinak, hogyan zajlik egy-egy forgatás.

"Kétféle műfaj van a felnőttfilmek világában, a klip és a nagyfilm. Ezen belül pedig van a szín, ami magát az aktust tartalmazza, és van a játékszín, ami a bevezető jeleneteket. Az amerikaiak általában klipet forgatnak, amelyben a szexen van a lényeg. A nagyfilmek már sokkal összetettebb történetet jelenítenek meg. Egy nap egy aktust forgat le a stáb, ami 6 órán át tartott, mert megállították, újraindították, beállították a felvételeket. Tehát a fiú szereplőknek nem volt könnyű dolguk, a több órán át tartó készenlét miatt így sokszor úgymond külső segítséget alkalmaztak, például vérbőséget okozó zselét. De ezekben a filmekben nagyon profik dolgoztak. A legnagyobb nevek, David Perry, Cristian Cristoff már tudták irányítani magukat, és ki tudták kapcsolni a környezetüket" - magyarázta Attila, akinek kijutott néhány az extrém forgatási helyszínekből.

Íme, az a bizonyos zselé!Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az egyik nagyfilmben egy milliomos magánrepülőgépén forgattunk. Mivel a reptéren nem engedték, hogy jeleneteket készítsünk, akkor dolgoztunk, amikor felszállt a gép. A rendező kitalálta, hogy amikor elélvez a fiú, zuhantassa a pilóta a gépet, hogy a sperma felfelé szálljon. A probléma csak az volt, hogy a fedélzeten nyitva maradt egy bio WC. Az igaz, hogy nem használták, de a kék fertőtlenítő folyadék a zuhanástól végigfröcskölt a fehér bőrüléseken. Minden tisztítószerrel próbálkoztunk 6 órán át, amikor végre sikerült letisztítani a kék foltokat."

"Egy másik forgatás alkalmával egy meleg filmre hívtak szereplőket, de ezt a fiúk, akik jöttek forgatni, nem tudták. A történet szerint egy orvosi rendelőben a szexi ápolónő behívta a fiúkat vizsgálatra, ahol egy paraván állt egy lyukkal, amibe bedugták a péniszüket. A túloldalon azonban már nem a szexi lány állt, hanem egy orvosnak öltözött pasi és ő elégítette ki a szájával a szereplőt. Szerintem a fiúk sosem tudták meg, hogy nem a lány működött közre" - mesélte a volt gyártásvezető, aki a producerekkel mindig megtalálta a közös hangot.

Forrás: Thinkstock

"A producerek közül a legjobban Cristof Clarkkal lehetett együtt dolgozni. Mindig dicsérte a szereplőket, akik így sokkal jobban dolgoztak. Amikor pedig vége volt a forgatásnak, plusz pénzt adott nekik, ha jól működtek együtt a stábbal. Rocco pedig kemény jeleneteket forgatott és mindig előre megkérdezte a lányoktól, mennyiért vállalják el. Ezek olyan helyzetek voltak például, hogy belenyomták a lány fejét a WC-be. A szado-mazo jelenetekért is járt extrapénz. Ha pálcával ütöttek egy lányt, amennyi ütést kibírt, annyiszor 1000 forintot kapott" - emlékezett Attila, aki legközelebb a forgatáson alkalmazott trükkökről mesél nekünk.