VV Teo számára ha valami terhessé válik, a tettek mezejére lép. Nemcsak a nyomulós Aureliót passzolta le, hanem a villába költözése előtt Csuszitól is megszabadult.

Teo azzal a remek húzással, hogy Alexa jobban bejön neki, megszabadult a nyomulós Aureliótól. Ugyanígy csúszómászó házi kedvencétől, Csuszitól is megvált, bár ő nem idegesítette, csak nem volt rá elég ideje.

Forrás: Life.hu

"Hosszasan hirdette házi kedvencét, a királysiklót, de nem sikerült túladnia rajta, így nálam landolt szegény. Ez egy egyéves sikló, amivel illik foglalkozni, kézhez kell szoktatni, de nem volt rá elég ideje már az utóbbi hónapokban, és inkább eladta volna. Teo szereti a hüllőket, van egy kedvenc kígyója, amire egy hüllőkiállításon kattant rá. Meg is akarta venni, de jött a műsor, és inkább lemondott róla.A bátyja is hüllőmániás, szegény anyukájuk kénytelen volt megbarátkozni a gondolattal, hogy a gyerekeinek ilyen furcsa hobbija van" - mesélte legjobb barátnője, Szabina, aki azt is elárulta, hogy Teo a rovaroktól, sőt, még a tücsöktől is irtózik.