Ismét kitettek magukért a Villa-lakók. Nem tudtuk eldönteni, melyik volt-e a kínosabb: az, hogy Iza hisztizett pár szelet pulykamellsonkáért, vagy inkább az, hogy női közönség híján Aurelio most az új beköltözőnek, Dávidnak helikopterezett.

Bár a kinti életben többnyire egy napot sem dolgoztak, igencsak nagy igényeik vannak a villa intelligensnek egy cseppet sem mondható lakóinak. A minap Aurelio az ezen a héten villamester Vikivel veszett össze, mert a lány megtagadta, hogy napi három csokit hozasson be magának, most pedig az idős pasiktól a saját bevallása szerint undorodó Iza csapott őrületes patáliát, ugyanis valaki megette a pulykamellsonkáját. Pár szelet felvágottért ekkora balhét ritkán látunk, a csatorna alábbi videóján ti is megnézhetitek:


Az összefoglaló másik fénypontja Aurelióhoz köthető. Az állítólag tolmács fiú, amikor éppen nem valamelyik lány szájában vagy lába között matat(na) (vagy esetleg sír, ordít, hisztizik), akkor a saját nemi szervével van elfoglalva. Helikopterezett már nagy plénum előtt, de az elképedt Viki orra előtt is megpörgette már a péniszét. Most egy, a Teóval eltáncolt romantikusnak mondott keringő után kapott kedvet egy kis farokvillantásra, ezúttal az új lakónak, Dávidnak mutatta be tudományát. Az erőteljesen feminin benyomást keltő joghallgató fiú azonban nem volt kíváncsi a produkcióra, inkább az olvasást választotta. 

Az egyéni és spontán műsorszámaikon kívül feladatot is teljesítettek a villalakók. Egy házi erotikusnaptár-fotózást tartottak, amelyre "modell vagyok, szupermodell akarok lenni" Iza olyannyira ráfeszült, hogy bikinivonalának rendbetétele közben megvágta magát, majd puncit villantott. Vigyázat, mozgókép következik, mi a legjobban Gyúrós Józsi "szexpózán" szórakoztunk. Aurelio pedig csak hozta a formáját. A fotókat pedig ITT nézheted meg.