A TV2 műsorvezetője A Nagy Duett első élő show-ján beragyogta a stúdiót fehér-arany ruhájában. Néhány sztárnak azonban nem sikerült jól felöltöznie...

Soha nem láttuk még ilyen csinosnak Liptai Claudiát, mint A Nagy Duett harmadik szériájának debütáló részében. Clau merész, mélyen dekoltált fehér ruháját az arany rátétek még jobban feldobták. Nemcsak a ruhája, de a haja is gyönyörű volt. Hivatalos Facebook-oldalán árult el néhány kulisszatitkot a megjelenéséről: 

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

„A mai ruhám első darabja volt egy speciális, általam inspirált kollekciónak, a Maison Marquize by Toth Bori-tól. És nem elég, hogy ilyen gyönyörűséget tud tervezni, ezzel a csodálatos virágcsokorral is meglepett! Köszönöm, Bori! Máris várom a jövő heti ruhapróbákat!"

Claudiával ellentétben viszont néhány hírességnél nem találták el a stílust az este folyamán. Csisztu Zsuzsa és párja, Sipos Peti olaszosra vette a figurát. Zsuzsa fagyiszínű ruhája nem volt előnyös, úgy festett benne, mint egy olasz mamma, aki spagettifőzés közben kiszaladt énekelni.

Forrás: TV2

Sarka Kata szettjén sem kellett túl sokat gondolniuk a stylistoknak. Egyszerű farmershortot és színes felsőt adtak rá - mintha csak a strandra ugrott volna le. Valami izgalmasabb kreációban szívesebben láttuk volna Hajdúnét, ami ugyanúgy kiemeli tökéletes testét.

Forrás: TV2

Oroszlán Szonja színésznő sem győzött meg bennünket. Tarkabarka ruháját mintha a turkálóból szedték volna össze. A zöld hajpánt pedig borzasztó volt a tupírozott hajában.

Forrás: TV2

A műsor harmadik évadának első adásából egyébként Joshi Bharat és Csepregi Éva esett ki.