Sarka Kata A Nagy Duett Liptai Claudia ruha Csisztu Zsuzsa Oroszlán Szonja istennő stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője A Nagy Duett első élő show-ján beragyogta a stúdiót fehér-arany ruhájában. Néhány sztárnak azonban nem sikerült jól felöltöznie...

Soha nem láttuk még ilyen csinosnak Liptai Claudiát, mint A Nagy Duett harmadik szériájának debütáló részében. Clau merész, mélyen dekoltált fehér ruháját az arany rátétek még jobban feldobták. Nemcsak a ruhája, de a haja is gyönyörű volt. Hivatalos Facebook-oldalán árult el néhány kulisszatitkot a megjelenéséről:

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

„A mai ruhám első darabja volt egy speciális, általam inspirált kollekciónak, a Maison Marquize by Toth Bori-tól. És nem elég, hogy ilyen gyönyörűséget tud tervezni, ezzel a csodálatos virágcsokorral is meglepett! Köszönöm, Bori! Máris várom a jövő heti ruhapróbákat!"

Claudiával ellentétben viszont néhány hírességnél nem találták el a stílust az este folyamán. Csisztu Zsuzsa és párja, Sipos Peti olaszosra vette a figurát. Zsuzsa fagyiszínű ruhája nem volt előnyös, úgy festett benne, mint egy olasz mamma, aki spagettifőzés közben kiszaladt énekelni.

Forrás: TV2

Sarka Kata szettjén sem kellett túl sokat gondolniuk a stylistoknak. Egyszerű farmershortot és színes felsőt adtak rá - mintha csak a strandra ugrott volna le. Valami izgalmasabb kreációban szívesebben láttuk volna Hajdúnét, ami ugyanúgy kiemeli tökéletes testét.

Forrás: TV2

Oroszlán Szonja színésznő sem győzött meg bennünket. Tarkabarka ruháját mintha a turkálóból szedték volna össze. A zöld hajpánt pedig borzasztó volt a tupírozott hajában.

Forrás: TV2

A műsor harmadik évadának első adásából egyébként Joshi Bharat és Csepregi Éva esett ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.