Sajátos módon vásárol ruhát Szekeres Nóri

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
vásárlás baba Szekeres Nóra ruha gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kicsi és két nagyobbacska gyermek édesanyja Szekeres Nóri, a  TV2 Babavilág című műsorának háziasszonya. A legkisebb baba, Alexander négy és fél hónapos, a legnagyobb, Noa már 13 éves. Nóri pont ennyi idős volt, amikor megismerkedett lánya édesapjával.

Szekeres Nóri nagyon fiatalon, 21 évesen szülte meg első gyermekét, Noát. A kislány édesapját, a nála 16 évvel idősebb Szatmári Péter operatőrt a műsorvezető 13 évesen ismerte meg, igaz, szerelmük csak a főiskolán bontakozott ki. Nóri nagyon élvezi, hogy elsőszülöttje már ekkora, és kifejezetten örül, hogy minden olyan ruhát megvehet, amin elgondolkodna, ha magának szánná.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Érdekes, hogy hogyan alakul a gyerekeimmel a kapcsolatunk. Ők is mondják, hogy sokkal haveribb, mint máshol az anyuka és a gyerek kapcsolata. Pont erre törekedtem. Ennek ellenére fontos a szülői szerep, a gyereket valamilyen irányba el kell indítani, építgetni kell az önbizalmát és a következetesség is a szülőre hárul. Erre a feladatra egy barátnő nem alkalmas. Noa egyre nőiesebb, amikor elmegyek vásárolni és találok valami vagány cuccot örülök, hogy azt ő is fel tudja már venni. Ha valamit a korom miatt már nem vennék meg magamnak, akkor megveszem Noának, abban a reményben, hogy én is hordhatom néha" - nevetett Nóri, aki még szoptatja a legkisebb gyermekét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.