Vajon gondolnak a villalakók a szex következményére, a nem kívánt terhességre? Utánajártunk, hogy elvesztik-e a fejüket, amikor végre sikerül becserkészniük a megkívánt lakótársat, vagy felnőtt ember módjára gondolnak arra is, hogy védekezzenek.

Többször is láttuk már a villalakók fölé terített takaró heves, ütemes mozgását, majd a villalakók megkönnyebbült ábrázatát a pásztoróra után. A gyengédségre, szexre vágyó, kiéhezett fiatalok vajon gondolnak a gyermekáldásra, amikor egymásnak esnek? A nézők végigkísérhették azt a folyamatot, amikor Krisztián szex után rácsodálkozik a sperma útjára, és ez nem arra mutat, hogy óvszert húzott volna.

Forrás: RTLKlub

„A Villában mindig található óvszer, amiből bármikor használhatnak a lakók. Ha valaki fogamzásgátló tablettát szed azt is biztosítjuk számára" - tudtuk meg az RTL Klub sajtóosztályától.

"Iza biztos nem lesz terhes" - jelenetette ki a lány barátnője, Klaudia, aki sejtetni vélte, hogy Iza is szed fogalmzásgátlót.

Charlotték állítólag védekeztek, amikor Simonnal többször is áldoztak a szerelem oltárán, igaz, ezt a játékbók kizárt fiú megcáfolta. Simon kiesése után a korábbi nyertes, VV Attila hivatalos oldalán chatelt a rajongóival, és olvasói kérdésre azt válaszolta: „nem védekeztünk, megbíztunk egymásban".

Recept nélkül kapható fogamzásgátlók

Pesszárium és óvszer 

Hüvelykúp, hüvelytabletta, hüvelybe helyezhető különféle szivacsok illetve krémek 

Megszakított közösülés, ejakuláció nélküli közösülés 

Méhszájsapka