Az osztrák Eurovízió-versenyzőt sokáig nem fogod elfelejteni

Forrás: http://www.eurovision.tv/ Thomas Hanses (EBU) -
osztrák Thomas Neuwirth Conchita Wurts Eurovíziós Dalfesztivál Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztivál 2014-es döntőjén mindig nagyon színes a felhozatal, ezt tudjuk. Azt is tudjuk, hogy van egy osztrák jelölt. A kérdés csak az, hogyan voltunk képesek hónapokra elfelejteni Conchita Wurst lényét.

Thomas Neuwirth, művésznevén Conchita Wurst egyszerűen elképesztő jelenség. Transzvesztita előadóként 2012-ben már megpróbálkozott azzal, hogy kijusson az Eurovíziós Dalfesztivál nemzetközi döntőjére, de akkor csak a második helyet szerezte meg. 2013-ban viszont már az ORF kérte fel, és az év szeptemberében bejelentették, hogy ő képviseli Ausztriát, nem más.

Forrás: http://www.eurovision.tv/ Thomas Hanses (EBU)

Az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos oldalán egy interjút is olvashatsz vele, amelyből kiderül, hogy Conchita a tolerancia fontosságát is képviseli. "Olyan ember vagyok, akinek mi szívén az a száján. Nagyon szeretném az emberek gondolkodását megváltoztatni. Nem csak egy felület az, amit látnunk kell, mögé kell tudnunk nézni a dolgoknak" - nyilatkozta. Nagyon fontos gondolatok ezek.

Aki szeretne még jobban megismerkedni vele, annak ott az egész internet, Conchita ugyanis Instagramon, Tumblren, Facebookon és Twitteren is tolja. Ja, és hogyan énekel? Hát, így:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.