Bezúzták Győzike lopott logós lemezeit

TV2 logóbotrány Gáspár Győző Édes Élet Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt héten arról írtunk, hogy Győzikét jogtalan logóbitorlás miatt kirúgta az TV2. Mondjuk már akkor sem hittük, hogy ez így is van, de legalább volt egy kis "hájp" Győzike és a szépen lassan unalomba fulladó Édes Élet körül. Bár hogy ettől több nézője lett-e a műsornak, arra azért nem fogadnánk. 

A Bors arról ír, hogy végre vége Győző és kenyéradó gazdája, a TV2 közötti harcnak. A showman ugyanis személyesen felügyelte a lemezei bezúzását, így újra szerepelhet az Édes Életben. Nyilván ez a bizonyos bezúzás a "reality" kamerái előtt történik, szóval innentől nézve komolytalan az egész.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub

A rendkívül fontos ügyben maga Gáspár Győző is megszólalt: "Igen, a hír igaz, visszajövünk. A TV2-vel megegyeztünk, és egy úthengerrel bezúztuk a lemezeket. Megviselt, amíg nem szerepeltünk, örömmel álltunk újra kamera elé" – magyarázta Győzike, nekünk pedig hatalmas kő esett le a szívünkről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.