VV Dorka reménykedik még VV Zsolt szerelmében

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence -
VV Zsolt VV Dorka szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Dorka kissé feszülten érkezett a ValóVilág döntőjére, ahol kiderült, hogy Aurelio vitt mindent, lakást, kocsit, havi 1 millió forintot. Villabeli szerelmével, Zsolttal még csak nem is üdvözölték egymást, és azóta már meg is írtuk, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk.

VV Dorka sokkal árnyaltabban fogalmazott, mint Zsolt, amikor rákérdeztünk, valóban véget ért-e a szerelmük. A szőke lány még reménykedik, hogy nem kell véglegesen lezárni ezt a szépnek induló, majd a való életben azonnal zátonyra futó villaszerelmet.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

„Hullámzó az ideg- és lelkiállapotom, pont olyan, mint a kapcsolatunk Zsolttal. Kicsit visszavettünk a lendületből, de együtt vagyunk még. Nem távolodtunk el, csak kicsit behúztuk a kéziféket, mindkettőnknek kell a szabadság. A saját karrierünkre, életünkre szeretnénk koncentrálni, mindenki próbálja rendezi a saját sorsát. Találkozgatunk, de nem vagyunk olyan sokat együtt, mint korábban. Az a teóriám, hogy addig nem működhet a kapcsolat két ember között, amíg egyenként nem vagyunk sínen. Most még nincs se munka, se semmi. Remélem, ha rendeződnek a dolgaink, akkor visszatalálunk egymáshoz" – mondta a Life.hu-nak Dorka, aki munkát keres a médiában, de egyelőre bármit elvállalna.
„Fel szeretnék költözni a fővárosba egy kis albérletbe, el kell tartanom magamat. Zsolttal volt róla szó, hogy összeköltözünk, eleinte nagy volt a lendület, de rájöttünk, hogy ez nem megy ilyen tempóban. Előbb az anyagi feltételeket kell megteremteni, hogy a kapcsolatunk működhessen. Vízválasztó lenne, ha összeköltöznénk, és csak egymásra lennénk utalva, eddig mindig voltak körülöttünk a villában. Nem akarjuk ezt megkockáztatni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.