ittas vezetés Fókusz műsorvezető Czifra Noémi bíróság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nóci először és utoljára beszélt tárgyalása után arról, hogy mi történt azon az éjszakán, amikor elaludt a volán mögött.

Czifra Noémi az RTL Klub műsorvezetőjeként ünnepelt címlapsztárként tündökölt. Majd eltűnt a nyilvánosság elől. Nóci élete akkor került újra a nyilvánosság elé, amikor másfél éve elaludt a volánnál az M0-s középső sávjában és ezért ittas vezetéssel vádolták meg. Azonban négy tárgyalás után a bíróság felmentette a vád alól az egykori műsorvezetőt.

Forrás: RTLKLUB

„Az egész tárgyalás akörül forgott, hogy akkor most előtte, közben vagy utána ittam-e alkoholt. Nemes egyszerűséggel az történt, hogy nem akartam megfagyni az autóban, mivel nem volt segítségem" – magyarázta Nóci a Fókuszban, aki állítja, kifogyott a benzin az autójából és senki nem segített neki, ezért vesztegelt az autópálya közepén.

„Megittam valamennyi alkoholt, hogy ne fagyjak meg és mivel nem bírom az italt, hamar megártott. Mikor még kórházban feküdtem sokkos állapotban, már megjelent az újságcikk a történtekről" – emlékezett vissza az egykori műsorvezető.

A teljes riportot alább megnézhetitek:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.