Túl van az életveszélyen a krokodil, akire ráesett egy könyvelő

Forrás: Thinkstock -
hányás cirkusz krokodil könyvelő sérülés baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyosan megsebesült egy cirkuszi krokodil, akire ráesett egy 120 kilós könyvelő Murmanszk térségében. Az alábbi hír minden sorát érdemes alaposan elolvasni, aranyat ér!

Fegya, a kétméteres krokodil kedden egy mikrobusz hátsó részében utazott Szeveromorszkba egy előadásra, amikor egy éles kanyarban rázuhant a mellette ülő termetes asszonyság, a cirkusz könyvelője. A krokodil a sokktól három órán át hányt, az életéért is aggódtak, a 120 kilós nőt csak kisebb sérülések érték - jelentette az egyik orosz hírügynökség.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az állat nem szenvedett belső sérüléseket, és "jól érzi magát" - mondta később a cirkuszigazgató. Fegya ennek ellenére kihagy néhány következő előadást, amelyre Moszkvába várják. A könyvelő dorgálást kapott, amiért nem kapcsolta be a biztonsági övét - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.