Nagyszerű programok várnak rád a Life.hu Csajfeszt első napján, május 29-én. Sportolhatsz, szuper kedvezményekkel vásárolhatsz és a Belmondo együttessel bulizhatsz.

Csütörtökön indul a várva várt fesztivál, ahol végre minden rólad szól. A pasimegőrzőben lepasszolhatod a kedvesed, így tényleg önfeledten élvezheted majd a programokat. Korábban összegyűjtöttük, mit kell tudnod, ha a Life.hu Csajfesztre jössz, most megmutatjuk, mi lesz a program május 29-én, csütörtökön.

Forrás: Thinkstock

A Nagyszínpadon 14.30-tól sportprogramokkal kezdhetsz, lesz spinning-, zumba-, pilates-, majd A-Dance-bemutató. Ezekről a mozgásformákról itt olvashatsz bővebben. A szórakoztató mozgás mellett részt vehetsz női önvédelmi oktatáson is.
17.00-kor a Life.hu Csajfeszt hivatalosan is megnyitja kapuit, amely után bemutatkozik Ágacska Alapítvány, amelyet a VIP regisztrációval támogathattál. Az alapítvány örökbefogadó szülőknek nyújt segítséget.
A Life.hu Csajfeszten kulináris élvezeteknek is hódolhatsz, és finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatsz a Corvin sétányon. A Corvin moziban a kultúrát is belophatod a programok közé, ha pedig shoppingolni támad kedved, hatalmas kedvezményekkel vásárolhatsz a Corvin Plazában. Az estét egy fergeteges Belmondo koncerttel zárhatod, a zenekar énekesével készült interjúnkat itt olvashatod. Várunk, hogy együtt bulizzunk egy nagyot! A letölthető programfüzetért kattints ide!

Az előzetes regisztrációt lezártuk
Amennyiben lecsúsztál a regisztrációról, ne csüggedj, a helyszínen a Life.hu Csajfeszt pultnál tudsz utólagosan is regisztrálni, és részesülhetsz a kedvezményekben.
Ne feledd, a Life.hu Csajfeszten regisztráció nélkül is részt vehetsz, de a kedvezményeket csak karszalaggal tudod igénybe venni.
Bővebb infóért kattints ide!