A mai nappal kezdetét vette a négynapos ingyenes rendezvénysorozat, a Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon. Május 29. és június 1. között rengeteg program szól majd a nőkről nőknek - vagyis nektek. A Life.hu természetesen ott járt a hivatalos megnyitón.

Ma 17.00-kor hivatalosan is megnyitotta kapuit a Life.hu Csajfeszt, és ezzel kezdetét veszi a négynapos programdömping. Sportolhatsz, kedvezményesen vásárolhatsz, és bulizhatsz kedvedre. Rengetegen jöttetek el már a megnyitóra is: volt olyan, aki már most belevetette magát a vásárlásba. Mások viszont inkább kipróbálták a helyszínen felfedezhető ételkülönlegességeket. A kulináris élmények kedvelői semmiképp se hagyják ki a fesztivált, hiszen finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatnak meg a Corvin sétányon.

Ha a szerelmed is veled tart, és már az unalom jelei ülnek ki az arcára ne keseredj el, a pasimegőrzőben lepasszolhatod. Ha pedig inkább együtt szórakoznátok, nézzetek meg együtt egy filmet a Corvin moziban, illetve minden este koncertekkel lazíthatsz. Érdemes velünk tartanod a következő három napban is. Gyere el, és bulizzunk együtt! Ez a négy nap csak rólatok szól!

Az interneten történő regisztrációt ugyan lezártuk, de a helyszínen még van lehetőséged a regisztrálásra a Life.hu Csajfeszt regisztrációs pultnál. Ne feledd, regisztráció nélkül is részt vehetsz a programokon, de a kedvezményeket csak karszalaggal tudod igénybe venni.