Istenes csúnyán beszólt Iszak Esztinek

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Viva Comet műsorvezető Istenes Bence Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyacsatornáját, jelenlegi munkahelyét és exbarátnőjét is kellemetlen helyzetbe hozta Istenes Bence egy rádióműsorban. 

A Való világ 6 műsorvezetője a Music FM reggeli élő adásában osztotta ki Iszak Esztert és Bártfalvi Sándort - írja a Bors.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Az idei Cometet egyszerűen kínos volt nézni. Ez a gála ilyen kellemetlen még soha nem volt. Esztert és ezt a Sanyócát örökre letiltanám a képernyőről. Ez a két műsorvezető évek óta vezeti a Cometet, de nemhogy fejlődnének, egyre rosszabbak. Még az előadókat sem képesek normálisan fel­konferálni, ráadásul három éve ugyanaz a szövegük. Semmi improvizáció, semmi kreativitás: ugyanazokat a klisés kérdéseketteszik fel, sőt szerintem még a jó estét, sziasztokot is a papírról olvassák" – cinkelte Istenes Iszakot, ami azért nem túl elegáns, tekintve, hogy a lány évekkel ezelőtt a barátnője volt.

Különösen kínos, hogy Bence a Viva Comet médiatámogató rádiójában mondta el mindezt. A Viva marketingigazgatója a Borsnak így nyilatkozott: "A két médiacég időközben egymással már a megfelelô szinteken egyeztetett, sikerült tisztázni és rendezni a hely­­zetet. A nézettségi adataink bizonyítják, hogy igenis kedvelik Esztit és Sanyócát".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.