Mi lett Kásás Tamással? Elérhetetlen!

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
étterem pizza Kásás Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szerettük volna megkérdezni Kásás Tamást, hogy az olasz szakácsok távozása után mi lesz az olasz éttermével, az egykori élsportoló kedd estig elérhetetlennek bizonyult.

Ma többször és több helyen is próbálkoztunk, hogy meghallgassuk Kásás Tamást az éttermével kapcsolatos nem túl pozitív hírekről. A hat héttel ezelőtti megnyitón még a kommunikációval foglalkozó cég képviselője tudatta velünk, hogy már nem foglalkoznak az étteremmel. Azt a végső utasítást kapták, hogy irányítsák az étterem központi számához a sajtó munkatársait. Megpróbáltuk. A vonal végén egy férfi jelentkezett az étterem nevében, aki nem tudta Kásást adni, és a sportoló üzlettársával való beszélgetést sem ajánlotta fel, amikor jeleztük, hogy a sajtótól keressük őket. Kásás Tamás nem válaszol a mobiltelefonján, hiába kerestük többször is. Pedig csak azt szeretnénk megkérdezni, hogy hogyan tovább?

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Tegnap megírtuk, hogy az olasz étterem sztárséfje, Vito Catalano a "szégyenletes körülmények miatt" hazamenekült Olaszországba, és a többi olasz pizzasütő sem maradt az étteremben.

Kásás és társa

A másfél éve visszavonult élsportoló egy ismerősével társult az üzletben. A Tommy di Napoli Kft. a nyilvános cégadatok szerint 500 000 forint tőkével alakult meg 2013. október 2-án. A két képviseletre jogosult ügyvezető Ökrös Zsuzsa és Kásás Tamás.
Ők egy éven át készítették elő az étterem indulását.
A szakácsoknak komoly castingot tartottak Olaszországban, akkor választották ki a legjobbakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.