Nahát! Majdnem sminkmester lett Tóth Gabi

Forrás: instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi X-Faktor sminkmester megélhetés mentor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna, hogy a sikeres és népszerű énekesnő egy időben annyira padlóra került, hogy azon gondolkodott sminkeléssel keresi meg a napi betevőt.

Ma már nem kell megélhetési gondokkal küzdenie Tóth Gabinak, hiszen ő hazánk egyik legkeresettebb előadója. Azonban a Megasztár után felfelé ívelő karrierje hirtelen hanyatlani kezdett, és akkor elgondolkozott azon, hogy mihez kezdjen.

Forrás: instagram/Tóth Gabi

„Valamiből meg kellett élni, ugyanis abból, hogy nagy ritkán énekeltem, nem lehetett. A sminkelés mellett tettem le a voksom" – kezdte a hot! magazinban Gabi, aki indokolta is akkori választását. „Mindig érdekelt a sminkelés, ezért könnyen ment a tanulás. Már próbamunkáim is voltak, amikkel mindenki elégedett volt, de ekkor újra megváltozott az életem. Pedig addigra már elképzeltem magam sminkesnek" – emlékezett vissza az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.