Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Alekosz hadat üzent a Facebooknak és Mark Zuckerbergnek, mondván hadd legyen már 5000-nél több ismerőse. Lécci!

Ahogy az várható volt, a Facebook vezére ügyet sem vetett a magyar celeb hisztijére, aki egyre nehezeben viseli, hogy nem róla szólnak a hírek, és nem vele van tele a sajtó. Úgy döntött, újra haknikörútra indul ezzel a bugyuta sztorival...

Forrás: facebook/Alkeosz

"Meggyőződésem, hogy Zuckerberg minden vele kapcsolatos hírről értesül. Mivel az én ügyem sajtóvisszhangot is kapott, így biztos vagyok benne, hogy tudja, hogy tárgyalni szeretnék vele. Viszont a bojkottommal az ő ügyességére és kreativitására bízom, hogy hogyan talál meg, ha nem vagyok elérhető a világhálón" - trillázta Alekosz a Blikknek, miután sokak nagy bánatára kivonult a teljes magyar közösségi médiából.

Majd dacolva folytatta: "Sőt a telefonom is kikapcsolom, arra az időszakra amíg Bettyvel elutazunk a görögországi Sartiba nyaralni. Nem hiszem , hogy nagy gondot okozna Zuckerbergnek, hogy odarepüljön, és a reptérről meg elbuszozzon hozzánk tárgyalni. Bár vele kapcsolatban elképzelhetőbbnek tartanám, ha valamelyik jachtjával hajózna oda hozzánk" - magyarázta a VV4 nyertese, aki továbbra is azt hiszi, bárkit is érdekel ez a nyomorúságos történet.