A TV2 Édes Élet című műsorának szereplője, Berki Krisztián csaknem kétszer annyit kaszál, mint a Jóban Rosszban legnagyobb sztárjai. Állítólag.

A Blikk információi szerint az Édes Életben a mindennapjait közszemlére tévő Berki Krisztián hatalmas pénzeket kap a szereplésért. A napilap úgy tudja, a Jóban Rosszban legtöbbet kereső - Gesztesi Károly, Liptai Claudia és Szabó Zsófi - színészeinél is többet, akik maximum havi félmilliót visznek haza. 

Forrás: Berki Krisztián/Facebook

A lap informátora állítja, az Édes Élet szereplőit jobban megfizetik. "A legfoglalkoztatottabbak, és ezek közé tartoznak Berkiék, forgatási naponként százezer, a mellékszereplők hetven-nyolcvanezer forint körül kapnak. Egy forgatási napon egy adást vesznek fel. Berki majdnem mindennap szerepel. Heti öt alkalommal biztos, hogy forgat. Vagyis ha húsz forgatási nappal számolunk, Berki másfél, de akár kétmilliót is megkeres egy hónap alatt" - mesélte. 

A TV2 szóvivője, Koltay Tamás nem kommentálta a szóbeszédet, kijelentette, az anyagi dolgok kizárólag a szerződött felekre tartoznak. 

Gesztesi Károly a hírekre reagálva elmondta, kizártnak tartja, hogy Berki jobban keressen, mint ő, ám amikor megtudta, hogy Krisztián fizetése egy jobb hónapban elérheti a 2 milliót, nem tudta elhinni. "Annyit nem keresek, de szerintem Berki sem. Inkább csak nagy a hangja" – vélekedik a színész.